Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 958g970kcal12.4g46.6g78.6g16.5g
Linssi, vihreä, go green2037g6883kcal590.6g1160.8g20.4g621.1g
Kikherne (Gogreen), annos 100g2037g2138kcal162.9g285.1g40.7g203.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g1018g285kcal6.1g60.6g2g25.5g
Rypsiöljy 180g1589kcal0g0g179.7g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g599g689kcal35.9g29.9g47.9g0g
Kasvisliemikuutio 132g401kcal12.5g17.8g31g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g25911kcal1640.8g3201.6g800.6g1737.6g
Valittu annoskoko6960g12956kcal820.4g1600.8g400.3g868.8g
Annoskoko puolitettuna3480g6478kcal410.2g800.4g200.2g434.4g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506