Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)600g1980kcal40.2g480g2.4g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g740g207kcal4.4g44g1.5g18.5g
Herkkusieni 400g64kcal8.4g1.2g1.3g6g
Herne, pakaste (rainbow)800g680kcal48g120g0g24.8g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g40g360kcal0g0g40g0g
Tomaattipyree, Pirkka160g131kcal5.4g30.4g1.6g1.6g
Mustapippuri 32g90kcal3.5g12.3g1.1g8.5g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g120g78kcal9g10.8g0.6g0.1g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)1240g1538kcal272.8g0g49.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13928g11008kcal813.8g1518.2g204.6g164.4g
Valittu annoskoko6964g5504kcal406.9g759.1g102.3g82.2g
Annoskoko puolitettuna3482g2752kcal203.5g379.6g51.2g41.1g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317