Mansikka-Raparperi Vispipuuro

1L vettä
500g mansikoita
200g raparperia
1,5dl mannasuurimoita
40g sokeria
Laita kattilaan pieniksi pilkotut raparperit, sokeri ja vesi.

Keitä n. 10min.

Vatkaa joukkoon mannasuurimot (Nalle) ja keitä 5min (tai pakkauksen ohjeen mukaan.

Nosta puuro hellalta ja vispilöi kylmät mansikat sekaan.

(Ei haittaa vaikka mansikat jäisivät "kokonaisiksi" ;) .
Jäähdytä n. puoli tuntia.

Vispaa sähkövatkaimella kuohkeaksi (tässä vaiheessa mansikatkin rikkoutuvat.

Lisäämällä mansikat puuroon vasta keittämisen jälkeen saat niistä enemmän makua ja säästät arvokkaita vitamiineja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Mansikka 188g87kcal0.9g15.7g0.4g3.6g
Raparperi 75g25kcal0.5g4.1g0.1g1.1g
Mannasuurimot nalle (Raisio), annos 40g45g162kcal5.4g31.5g1.1g1.8g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1395g671kcal13.6g132.6g3.2g13g
Valittu annoskoko698g335kcal6.8g66.3g1.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna349g168kcal3.4g33.2g0.8g3.3g
Arvot/100g100g48kcal1g9.5g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295483