Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 816g2581kcal83.2g519.1g9g28.6g
Vesi5596g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 560g217kcal2.5g38.1g2.8g14.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13944g5596kcal171.4g1114.4g23.6g86.4g
Valittu annoskoko6972g2798kcal85.7g557.2g11.8g43.2g
Annoskoko puolitettuna3486g1399kcal42.9g278.6g5.9g21.6g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967