Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g294g162kcal17.7g8.8g5.9g294.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1401g887kcal42g67.3g49g0g
Oliiviöljy 420g3718kcal0g0g420.4g0g
Kananmuna kuoreton 1542g2199kcal192.7g4.6g158g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)561g561kcal89.7g5.6g16.8g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)1401g1121kcal29.4g182.2g22.4g51.9g
Ketsuppi, Pirkka420g450kcal4.2g105.1g0g5g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)210g399kcal1.1g94.6g1.3g8.4g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g701g2312kcal189.2g0g168.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13944g23617kcal1132g936.4g1684g719.2g
Valittu annoskoko6972g11809kcal566g468.2g842g359.6g
Annoskoko puolitettuna3486g5904kcal283g234.1g421g179.8g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458