Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.8g42kcal0g0g4.7g0g
Paprikajauhe 1.5g4.7kcal0.2g0.3g0.2g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi6.4g18kcal0.6g0.4g1.5g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g58g88kcal15.8g0.9g2.2g0.1g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g88g19kcal0.9g3.9g0g1.8g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g53g13kcal0.5g2.6g0.1g1.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.4g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 146g111kcal2.7g22.6g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1397g624kcal43.2g67g18.2g12g
Valittu annoskoko698g312kcal21.6g33.5g9.1g6g
Annoskoko puolitettuna349g156kcal10.8g16.8g4.6g3g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271