Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3200g889kcal38.1g129.9g6.4g67.2g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g2000g2600kcal420g0g82g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g400g120kcal4g16g1.2g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13960g8070kcal960.6g450g185.2g190.2g
Valittu annoskoko6980g4035kcal480.3g225g92.6g95.1g
Annoskoko puolitettuna3490g2018kcal240.2g112.5g46.3g47.6g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589