Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g2398g839kcal88.7g103.1g9.6g0g
Sokeri 510g2068kcal0g509.1g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 1799g6203kcal98.9g1370.1g21.6g22.5g
Becel olive (Becel), annos 100g360g1259kcal0g10.8g136.7g0g
Mansikka 1199g558kcal6g100.7g2.4g22.8g
Raparperi 719g242kcal5g39.6g0.7g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13968g22338kcal397.2g4266.8g342g110.8g
Valittu annoskoko6984g11169kcal198.6g2133.4g171g55.4g
Annoskoko puolitettuna3492g5585kcal99.3g1066.7g85.5g27.7g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108