Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g3828g12824kcal459.4g2526.5g91.9g313.9g
Grahamjauho 234g767kcal24.7g142g5.1g23.2g
Siirappi 170g513kcal0.2g126.1g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 170g550kcal49.3g11.9g34g52.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 136g918kcal36.6g9.4g78.9g16.7g
Rypsiöljy 106g940kcal0g0g106.3g0g
Vesi2127g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 213g159kcal27.9g2.3g0.9g14.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13968g33340kcal1196.2g5636.4g634.2g841.2g
Valittu annoskoko6984g16670kcal598.1g2818.2g317.1g420.6g
Annoskoko puolitettuna3492g8335kcal299.1g1409.1g158.6g210.3g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143010