Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3603g7978kcal630.5g0g612.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1029g1362kcal27.1g32.9g123.5g0g
Maustepippuri, annos 1g77g2.3kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (käsittelemätön)412g112kcal5.4g19.8g0.8g7g
Suola, annos 3g52g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 515g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 31g88kcal3.2g13.1g0.6g8.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g597g776kcal78.2g1.8g49.6g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale515g309kcal51.5g25.7g1.5g375.7g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl154g1359kcal0g0g154.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13968g23969kcal1591.8g186.6g1887.4g781.6g
Valittu annoskoko6984g11984kcal795.9g93.3g943.7g390.8g
Annoskoko puolitettuna3492g5992kcal398g46.7g471.9g195.4g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796