Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g315g328kcal24.9g51.4g1.9g6.3g
Sipuli (kuorittu)901g243kcal11.7g43.3g1.8g15.3g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g1983g4362kcal475.8g39.7g257.7g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g3785g3028kcal189.2g529.9g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13968g15922kcal1403.2g1328.6g598.4g43.2g
Valittu annoskoko6984g7961kcal701.6g664.3g299.2g21.6g
Annoskoko puolitettuna3492g3980kcal350.8g332.2g149.6g10.8g
Arvot/100g100g114kcal10g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62927