Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl90g306kcal12.6g50.4g6g9.9g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)338g135kcal12.5g22g0.3g0g
Mustikka metsä- 1.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Pellavansiemenöljy34g304kcal0g0g33.8g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl11g72kcal1.6g0.4g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g1636kcal53.4g145.8g94.4g20g
Valittu annoskoko700g818kcal26.7g72.9g47.2g10g
Annoskoko puolitettuna350g409kcal13.4g36.5g23.6g5g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111