Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 420g1616kcal161.8g194.6g9.7g42.9g
Kaali, valkokaali1952g412kcal23.4g66.4g3.9g41g
Sipuli (käsittelemätön)631g171kcal8.2g30.3g1.3g10.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Vesi3603g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13992g4616kcal391.4g629g31.4g208.8g
Valittu annoskoko6996g2308kcal195.7g314.5g15.7g104.4g
Annoskoko puolitettuna3498g1154kcal97.9g157.3g7.9g52.2g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437