Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona1g0.7kcal0.1g0g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl0.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.1g0.1kcal0g0g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Pirkka0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl0.8g3kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g23kcal2g0.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko7g12kcal1g0.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g167kcal14.3g2.9g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334114