Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g0.6g0.9kcal0.2g0g0g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g6kcal0.4g0.4g0g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.2g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g43kcal2.9g2.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271