Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Pekoni rasvainen 0.8g3kcal0.1g0g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Voi 0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g22kcal0.8g0.2g2g0g
Valittu annoskoko7g11kcal0.4g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g162kcal5.8g1.4g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425