Jauhelihavartaat

Reseptillä tulee 16 isohkoa varrasta.

Mausteeksi maustepippuria, mustaapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Sotke muut kuin öljy ja voi taikinaksi ja sekoita kunnolla että taikina sitkistyy.

Uunipellille 50g oliiviöljyä ja 50g voita.

Ruskita ne ekana kevyesti.

Älä käytä leivinpaperia.

Jaa taikina ensin palleroiksi niin saat tasakokoiset vartaat.

Muotoile pitkulaiseksi pitkien puutikkujen ympärille.

Lado vartaat pellille ja paistele joka puolelta niin kuumalla uunilla kuin irti lähtee.

Paistoaika on sen aikaa kun saat kivan paistetun pinnan ympäriinsä.

ps. reseptissä rasvamäärää on tiputettu alaspäin koska suurin osa siitä jää paistopannulle.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.4g10kcal0.8g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kauralese 0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Gouda juusto0.7g3kcal0.2g0g0.2g0g
Voi 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g34kcal2.4g0.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko7g17kcal1.2g0.1g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.6g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g241kcal17.1g1.4g17.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440272