Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2.7g1.6kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1.8g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g15kcal0.6g0.8g1g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.3g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g5.7g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082