Punajuuri-Aura-jauheliha-laatikko

Pilko punajuret, paista jauheliha ja mausta jauhelihamausteella.

Laita kerroksittain punajuuria, auraa ja jauhelihaa voideltuun vuokaan.

Kaada päälle kermaa.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 181 grammaa

Appenzeller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri2.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Aurajuusto0.7g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)0.7g1.2kcal0g0g0.1g0g
Punajuuri0.5g0.2kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.4g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Aurajuusto0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g22kcal1g0.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko7g11kcal0.5g0.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g155kcal7g4.2g9.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199383