Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Oltermanni, perinteinen0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.2g7.4kcal0.3g0.1g0.7g0g
Rahka, valio0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu1g1.6kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g29kcal1.4g0.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko7g14kcal0.7g0.3g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.4g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g204kcal10g4.3g15.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230436