Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 0.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maissi jyvät 1.5g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g12kcal0.6g1.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g6kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g82kcal4.2g8.3g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213754