Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2g0.5kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton1.6g1.7kcal0.4g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 0.8g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g15kcal1.2g0g1g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.6g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0g0.3g0g
Arvot/100g100g104kcal8.2g0g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315