Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g17kcal1.2g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko7g9kcal0.6g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g124kcal8.6g2.9g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773