Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g2.3g0.9kcal0g0.3g0g0g
Juuressose Pirkka 500g2.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g6kcal0g1g0.2g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g42kcal0g6.9g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522