Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g2.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl3.5g1.1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g6kcal0.4g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.8g2.8g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207