Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.4g4.6kcal0g0g0.5g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.7g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g25kcal1.2g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.6g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g172kcal8.3g2.8g15.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530