Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0.1g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Parsa puhdistettu 2g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g13kcal0.8g0.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko7g7kcal0.4g0.2g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g89kcal5.4g2.7g4.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927