Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 3.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.9kcal0.1g1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g18kcal0.6g2.4g0.4g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.3g1.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.6g0.1g0g
Arvot/100g100g130kcal4.2g16.9g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474