Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3.9g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g0.6g1kcal0.1g0g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g6kcal0.4g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g42kcal2.8g4.2g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219