Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio3.4g2.2kcal0.3g0.1g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Mansikka 2.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g8kcal0.8g0.6g0g0.2g
Valittu annoskoko7g4kcal0.4g0.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g56kcal5.6g4.2g0g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177191