Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kaurahiutale 0.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Raparperi 1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g30kcal0.4g3.4g1.2g0g
Valittu annoskoko7g15kcal0.2g1.7g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.1g0.9g0.3g0g
Arvot/100g100g204kcal2.7g23.3g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000