Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg3.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Atria kevyt jauheliha1.6g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g13kcal0.8g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.4g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g92kcal5.5g5.5g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643