Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g14kcal0g2.4g0.2g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0g1.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0g0.6g0.1g0g
Arvot/100g100g94kcal0g16.7g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874