Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija0.5g1.7kcal0.1g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala öljyssä 0.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g9kcal0.4g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.2g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g64kcal2.8g2.8g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995