Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 3.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Raparperi 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g19kcal0.2g2.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g10kcal0.1g1.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.1g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g133kcal1.4g19.2g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191