Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.9g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)3.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Mustikka metsä- 0g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g17kcal0.4g1.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko7g9kcal0.2g0.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.1g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g119kcal2.8g9.7g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111