Tattirisotto

Kuullota sipuli.

Lisää tatit ja riisi.

Kuumenna kattilassa kanaliemi.

Lisää lientä vähitellen riiseille, sekoittele.

Mausta pippurilla ja sitruunan mehulla.

Lisää lopuksi parmesaniraaste.

Vielä pitäisi laittaa silaukseksi voita 25g / annos...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, kokoon keitetty 2.3g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Risottoriisi (Risella), 60g2.8g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta0.6g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g32kcal1g4.4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko7g16kcal0.5g2.2g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.3g1.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g216kcal6.8g30.1g4.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=53067