Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Hapankaali 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska Eldorado0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1.2g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g29kcal1g2.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko7g14kcal0.5g1.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g196kcal6.8g17.8g9.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150