Paistettu jauheliha (m)

Kuori ja pilko sipuli.

Halkaise ja poista chilistä siemenet.

Pese ja pilko pieneksi.

Ruskista jauheliha, lisää pannulle sipulit ja chili.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 104 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, 23%, raaka (Kotimaista; snellman), annos 100g6.1g17kcal1g0g1.4g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g35kcal2g0g2.8g0g
Valittu annoskoko7g18kcal1g0g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.5g0g0.7g0g
Arvot/100g100g243kcal13.9g0g19.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444556