Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g3.4g1.7kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.7g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g16kcal1g0.6g1g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.5g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g111kcal6.9g4.2g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811