Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.7g0.6kcal0.1g0g0g0g
Broileri rintafile,maustamaton1.7g1.8kcal0.4g0g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%0.9g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.7g2.3kcal0g0g0.2g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g0.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g17kcal1.4g0g1g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.7g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.4g0g0.3g0g
Arvot/100g100g118kcal9.5g0g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226874