Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g5.6g5.3kcal1.1g0g0.1g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g0.7g1.7kcal0g0g0.2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1.1g3.7kcal0.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g21kcal2.4g0g1.4g0g
Valittu annoskoko7g11kcal1.2g0g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.6g0g0.4g0g
Arvot/100g100g145kcal16.2g0g9.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270