Pannukakku - jauheliha-aurajuusto-sipuli-oltermanni

Pannukakkupohja

8 dl maitoa
4 munaa
4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
20 g juoksevaa margariinia

Täytteeksi
400 g jauhalihaa
1 pieni sipuli
pala purjosipulia
60 g aurajuustoa
100 g juustoraastetta (Oltermanni)

Margariini taikinassa tekee pinnan rapeammaksi, mutta voi jättää poiskin.

Leivinpaperi pellille, voitelu auttaa pannukakun irtoamisessa.

Anna taikinan turvota 1/2 tuntia, ennen paistamista.

Pohjaa voi paistaa hetken, ennen kuin laittaa täytteen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1.6g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Oltermanni 17%0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g20kcal1.4g1.8g0.8g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.7g0.9g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g140kcal9.6g12.3g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147506