Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g6.7g7kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g21kcal1.2g1.8g0.8g1.4g
Valittu annoskoko7g11kcal0.6g0.9g0.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.5g0.2g0.4g
Arvot/100g100g143kcal8.1g12.2g5.4g9.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308