Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.2g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g13kcal0.8g1g0.6g0g
Valittu annoskoko8g6kcal0.4g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320