Omena-rahkapiirakka

3 munaa ja 3dl canderellaa vaahdoksi, lisää juoksevaa rasvaa 100g ja 1,5dl vettä sekoitettuna (lämmitä niin sekoittuu), lopuksi lisää jauho leivinjauheseos.

Levitä taikina pellille.

Sekoita 2 munaa, 500g maitorahkaa, 1,5dl canderellaa ja 2tl vanilliinisokeria (halutessa myös kanelia voi sekoittaa rahkaan tai sit vaan päälle) .Kuori ja kuutio n.6 omenaa yht reilu 500g ja sekoita rahkaseokseen.

Levitä rahka-omenaseos taikinan päälle ja paista 200 astetta 25-30min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 63 grammaa

America
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Muna, annos 60g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%2g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Muna, annos 60g0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g21kcal0.6g2.4g0.6g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.3g1.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g141kcal4.1g16.2g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52369