Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)3.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g1.8g5.9kcal0.3g0.9g0.1g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.3g3.9kcal0.1g0.7g0g0.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.2g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g34kcal1.2g3.6g1.4g1g
Valittu annoskoko7g17kcal0.6g1.8g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.3g0.9g0.4g0.3g
Arvot/100g100g227kcal8.1g24.3g9.5g6.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528