Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Merilohifile, norja5.9g10kcal1g0g0.6g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g1.5g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g25kcal2g0.2g1.8g0g
Valittu annoskoko8g13kcal1g0.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g169kcal13.3g1.3g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497