Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 3.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.9g5.5kcal0.2g0.1g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g34kcal1g0.6g3g0.2g
Valittu annoskoko7g17kcal0.5g0.3g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.3g0.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g232kcal6.8g4.1g20.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794