Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g2.4g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g3.7g13kcal0.1g3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g32kcal0.8g6.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g16kcal0.4g3.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.2g1.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g219kcal5.4g41.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483